بذور کتان همچنین حاوی تعدادی پلی فنول مختلف به ویژه لیگنان است که به عنوان آنتی اکسیدان مهم در بدن عمل می کنند .

به گزارش صبح ساباط از کارشناس تغذیه، بذور کتان، همچنین به عنوان دانه های کتان شناخته می شود ، منبع بسیار خوبی از فیبرو چربی های امگا ۳، به ویژه اسید آلفا لینولنیک(ALA) است.

با این حال ، چربی های امگا ۳ در پوسته بیرونی بذر موجود است، که انسان نمی تواند به راحتی هضم کند بنابراین اگر می خواهید سطح امگا -۳خود را افزایش دهید بهتر است از بذر کتان با پوسته  استفاده کنید .

یک وعده (۲۸ گرم) از دانه های کتان حاوی ترکیب گسترده ای از مواد مغذی از جمله کالری: ۱۵۲، فیبر: ۷٫۸ گرم، پروتئین: ۵٫۲ گره، چربی اشباع نشده: ۲٫۱ گرم، چربی های امگا ۳: ۶٫۵ گرم، چربی های امگا ۶: ۱٫۷ گرم، منگنز: ۳۵٪ از RDI، تیامین (ویتامین B1): 31٪ از RDI و منیزیم: ۲۸٪ از RDI است.

بذور کتان همچنین حاوی تعدادی پلی فنول مختلف به ویژه لیگنان است که به عنوان آنتی اکسیدان مهم در بدن عمل می کنند .

لیگنان ها و همچنین چربیهای فیبر و امگا ۳ موجود در بذر کتان، همگی می توانند به کاهش کلسترول و سایر عوامل خطرزای بیماری های قلبی کمک کنند.

یک مطالعه بزرگ ، نتایج ۲۸ مورد دیگر را ترکیب کرد و دریافت که مصرف بذر کتان میزان کلسترول LDL -بد- را بطور متوسط ​​۱۰ میلی مول در لیتر کاهش می دهد .