بذور کتان همچنین حاوی تعدادی پلی فنول مختلف به ویژه لیگنان است که به عنوان آنتی اکسیدان مهم در بدن عمل می کنند .
بذور کتان، همچنین به عنوان دانه های کتان شناخته می شود ، منبع بسیار خوبی از فیبرو چربی های امگا ۳، به ویژه اسید آلفا لینولنیک(ALA) است.
با این حال ، چربی های امگا ۳ در پوسته بیرونی بذر موجود است، که انسان نمی تواند به راحتی هضم کند بنابراین اگر می خواهید سطح امگا -۳خود را افزایش دهید بهتر است از بذر کتان با پوسته استفاده کنید .
بذور کتان همچنین حاوی تعدادی پلی فنول مختلف به ویژه لیگنان است که به عنوان آنتی اکسیدان مهم در بدن عمل می کنند .
لیگنان ها و همچنین چربیهای فیبر و امگا ۳ موجود در بذر کتان، همگی می توانند به کاهش کلسترول و سایر عوامل خطرزای بیماری های قلبی کمک کنند.
یک مطالعه بزرگ ، نتایج ۲۸ مورد دیگر را ترکیب کرد و دریافت که مصرف بذر کتان میزان کلسترول LDL -بد- را بطور متوسط ۱۰ میلی مول در لیتر کاهش می دهد .
https://sobhesabat.ir/HRoPu
Tuesday, 10 September , 2024