مدیر منطقه چهار شهرداری یزد گفت: یادمان مهدی آذر یزدی نویسنده و بازنویس آثار کودکان در حسینیه خرم شاه یزد به بهره برداری رسید.

به گزارش صبح ساباط؛ سید ابوالفضل کشفی شهردار منطقه چهار یزد گفت: پس از سال ها انتظار اهالی هنر و ادب، ساخت یادمان و بازپیرایی محوطه مقبره آذر یزدی از سال ۱۳۹۶ کلید خورد اما با وقفه طولانی مدت مواجه شد که با بازدید استاندار و دستور تاکیدی ویژه مهندس محی الدینی شهردار شهر میراث جهانی، ساخت پروژه با طراحی جدید از مهرماه امسال آغاز و پیش از موعد مقرر آماده و در آستانه سالگرد تولد این نویسنده به بهره برداری رسید.

کشفی در همین رابطه افزود: طراحی المان این مقبره برگرفته از سبک معماری ایرانی اسلامی است که برای احداث و تکمیل آن حدود یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات شهرداری یزد و به همت اداره عمران شهرداری منطقه چهار تامین اعتبار و اجرا شد.

مدیر منطقه چهار شهرداری یزد تصریح کرد: عملیات اجرایی این پروژه شامل کف سازی، آماده سازی محوطه، بنای یادمان، نصب سردیس، نصب سنگ قبر، دیوار نویسی سنگی، نرده و حصار محوطه اطراف، نورپردازی و مبلمان است.

کشفی تاکید کرد: این مقبره می تواند مأمنی برای اهالی هنر و ادب باشد تا بیش از پیش با این نویسنده خوشنام یزدی آشنا شوند.

وی ضمن تشکر از پیگیری شورای اسلامی شهر و دستور پیگیری ویژه شهردار یزد در خصوص اتمام این بنا، از مدیر سابق شهرداری منطقه چهار و همه‌همکاران واحد های مختلف شهرداری منطقه که در اتمام و بهره برداری این پروژه تلاش کردند، تقدیر کرد.

مهدی آذریزدی (آذر خرمشاهی)، نویسنده و بازنویس آثار كودكان، سال‌ ١٣٠٠ هجری شمسی در آبادی خرمشاه یزد به دنیا آمد.

از سال ۱۳۳۵ با نوشتن « قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب» کار نویسندگی خود را آغاز کرد. آذریزدی توانست با جلد سوم «قصه های خوب برای بچه های خوب» درسال ۱۳۴۵ از یونسكو لوح تقدیردریافت کند و جلد چهارم و پنجم همین کتاب ازسوی شورای كتاب كودک درسال‌های ۱۳۴۵، ۱۳۴۶ به عنوان كتاب ویژه سال شناخته شد.

همچنین در سفر رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۸۶ به یزد، ایشان از کتاب های آذر یزدی به نیکی یاد کردند و با اشاره به اينكه بخشي از تربيت فرزندانشان را مديون كتاب‌هاي مهدي آذر يزدي هستند، نوشته‌هاي وي را باعث پر شدن يك خلأ در آن برهه قبل از انقلاب دانستند.

خاطر نشان میگردد؛ آذر یزدی صبح روز پنج شنبه ۱۸ تیر ماه ۱۳۸۸ در بیمارستان آتیه تهران در گذشت و در زادگاهش یزد به خاک سپرده شد.