به گزارش صبح ساباط؛ احسان عابدی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد، از آمادگی سینماهای مرکز استان برای اکران همزمان فیلم های سینمایی چهلویکمین جشنواره فیلم فجر خبر داد.
عابدی با اعلام این خبر گفت: یکی از مهمترین رخدادهای هنری کشور، جشنواره فیلم فجر است و بنا به مطالبه و درخواست هم استانیهای عزیزمان، این موضوع در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد در ادامه افزود: برای تأمین و پخش فیلم های این دوره از جشنواره در سینماهای استان، هماهنگی های لازم از طریق سازمان سینمایی و تهیه کنندگان این فیلمها انجام خواهد گرفت.
عابدی، با ابراز امیدواری برای بهره مندی از فرصت به دست آمده نمایش فیلم های روز سینمای ایران در سینماهای استان یزد افزود: پس از تأیید و تعیین سینماها برای نمایش این فیلم ها، به زودی جدول نهایی برنامه اکران ها، از طریق معاونت امور هنری و سینمایی اداره کل تنظیم می شود و از طریق رسانه ها در دسترس علاقه مندان قرار می گیرد.
انتهای پیام/ص*
Thursday, 30 November , 2023