به گزارش صبح ساباط؛ در پی بازدید یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و درمان از بیمارستان زینب کبری (س) اشکذر خطیبی رئیس دانشگاه شهید صدوقی یزد با اشاره به پیشرفت ۹۳ درصدی این مجموعه اعلام داشته است: تاکنون برای ساخت این بیمارستان از سوی خیر پروژه ۸۵ میلیارد تومان پرداخت شده است.
وی ادامه داد: همچنین ۶۵ میلیارد تومان هم از منابع دانشگاه برای ساخت بیمارستان هزینه شده است و برای تکمیل و بهره برداری از این بیمارستان نیازمند حمایتهای وزارت بهداشت و تخصیص ارز است.
این در حالی است که بنابر اعلام فضل الله شکاری خیر این بیمارستان سهم دانشگاه شهید صدوقی در ساخت این بیمارستان تنها یک دستگاه چیلر و مبلغ ۱۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بوده است.
بنابر اطلاعات واصله این میزان اعتبار در حالی از سوی دانشگاه شهید صدوقی به این پروژه خیری اختصاص یافته است که؛ تامین و تجهیز موتورخانه در تعهد دانشگاه بوده و خارج از تعهدات خیر محترم بوده است.
همچنین بنابر اظهارات خیر محترم؛ شاید آقای دکتر خطیبی در جریان ساخت سازه اولیه بیمارستان توسط خیر نبوده و همچنین ایشان تجهیزات موجود در موتورخانه را که از سوی خیر تامین شده است؛ مد نظر قرار ندادهاند.
شایان ذکر است؛ در رابطه با تجهیز بیمارستان حضرت زینب کبری (س) اشکذر به منابع مالی ریالی و ارزی نیاز است که متخصصین این حوزه به این موضوع واقفند.
Thursday, 30 November , 2023