به گزارش صبح ساباط به نقل از خبرگزاری بسیج مهریز، حجتالاسلام سید ناصرالدین نوریزاده معاون امور مجلس و استان های سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در مراسم بزرگداشت شهید سلیمانی و شهدای مدافع حرم در مسجد امام حسن مجتبی (ع) مهریز حضور یافت.
حجت الاسلام نوری زاده با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و شهید سلیمانی گفت: این شهید والامقام همه زندگی خود را در سایه ایمان و اخلاص وقف خدمت به مردم، گرهگشایی از مشکلات و شکست داعش در منطقه و رهایی کشورهای مسلمان کرد.
وی خاطر نشان کرد: پیروزی جبهه مقاومت مقابل داعش و کروهکهای تکفیری مدیون شهید سلیمانی و شهدای مدافع حرم است.
نوری زاده افزود: سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی توطئه دشمنان را در منطقه غرب آسیا خنثی کرد و نور امید را در دل امت اسلام تقویت کرد.
این مسئول اظهار کرد: روحیه بصیرت و ولایتمداری جزو خصوصیات برجسته و اصلی شهید سلیمانی بود که او را نزد مردم و جوانان عزیز کرد و باید این فرهنگ والا گسترش یابد.
نوریزاده به اهمیت دشمن شناسی و بصیرت مردم و مسئولان مقابل مسایل مختلف به خصوص توطئههای فرهنگی و اقتصادی دشمنان اشاره کرد و گفت: همه ما در قبال حفظ نظام مسئولیت داریم.
وی تاکید کرد: استکبارجهانی که خود را در معرض شکست در جنگ اقتصادی و فرهنگی میداند در شرایط حال به جنگ ترکیبی و روانی متوسل شده که باید مردم و جوانان هوشیار باشند.
معاون سازمان اوقاف و امور خیریه کشور بیان کرد: دشمن با جنگ روانی و تبلیغاتی خود به دنبال شبهه افکنی و تردید افکنی است و باید با بینش و بصیرت برای شکست استکبار اقدام کنیم.
نوریزاده به اهمیت شایسته سالاری در انتخاب افراد و مدیران در کشور اشاره کرد و گفت: باید از نیروهای متدین و متخصص در پستهای مختلف استفاده شود.
در این مراسم چند برنامه فرهنگی و هنری به یاد شهید سلیمانی اجرا شد و همچنین نفرات برتر مسابقه کتابخوانی تجلیل شدند.
انتهای پیام/ص*
Sunday, 5 February , 2023