به گزارش صبح ساباط؛ علی نظامی رئیس مرکز بازرسی، مدیریت عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت امور اقتصادی و دارایی در جلسه ای با حضور معاونین نظارت و روسای ادارات بازرسی، بانک های تابعه در وزارت اقتصاد و دارایی به خلاصه ای از عملکرد این مرکز پرداخت و ضمن تاکید بر بازرسی های هدفمند مبتنی بر رفع مشکلات مردم افزود: پیشنهادهای مندرج در گزارش های بازرسی می بایست منجر به گره گشایی و افزایش خدمت رسانی گردد و بازرسان موظف هستند هر گونه شائبه ی فساد را نیز گزارش نمایند.
نظامی در ادامه از بخشنامه اخیر وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان یک سند راهبردی نام برد و افزود: با ابلاغ این بخشنامه جایگاه بازرسی ارتقاء پیدا کرده و گام مهمی در جهت نظارت کارآمد برداشته شده است. لکن ارتقای ساختارهای نظارتی دربانک های عامل نیازمند اقدام جهادی است و می بایست مورد پیگیری جدی قرار گیرد.
در این جلسه تاکید شد موضوعات ذیل، با اولویت بالاتری در دستور کار واحدهای نظارت و بازرسی بانک ها قرار گیرد:
۱- بررسی وضعیت مولدسازی و یا فروش اموال و املاک مازاد بانک ها
۲- بررسی وضعیت واحدهای تولیدی تملک شده توسط بانک ها که غیرفعال و یا تعطیل می باشند
۳- بررسی نحوه اعطای تسهیلات موضوعات تبصره ۱۸ قانون بودجه کل کشور
۴- تکریم ارباب رجوع و پاسخگویی بهنگام و با رویکرد اقناع سازی
۵- بازرسی از عملکرد شرکت های تابعه بانک ها
رئیس مرکز بازرسی درخصوص تعهدات ارزی رفع نشده بانک ها نیز تذکر جدی دادند و ضمن ابلاغ ماموریت های بازرسی به بازرسان اعلام نمود انتظار می رود بانک مرکزی و بانک های عامل نسبت به تعیین تکلیف پرونده های ارزی اقدام و در راستای ایفای حقوق بیت المال با افراد حقیقی و حقوقی که در سال های گذشته ارز دریافت نموده و تعهدات خود را ایفا نکرده اند بر خورد قاطعانه به عمل آورند.
Monday, 6 February , 2023